Loppibloggbox och snösurfning

Igår hämtade jag min box från Loppi med lite olika produkter att testa.Alltid lika kul! Det var en Reztart mellanmålsbar, Barnängens Sensitive deo, Santa Marias nya Coriander och Chili kvarn, barnfilmen Craodarna och kanske det märkligaste, chokladdroppar från Sweet Leafs.

2013-10-22 006 2013-10-23 001Filmen har ingen av oss sett så det blir nog en mysstund med mina små på höstlovet nästa vecka, tror den kan vara rolig även för oss lite större. Reztart är placerad i bilen för det är alltid gott och bra om det dröjer lite för länge till middag efter träning och de söta chokladdropparn smakade jag imorse och allt är det sött och allt kan man känna lite chokladsmak. Om man ser det som istället för te när man inte vill ha en massa kalorier så ok, ser man det istället för riktig varm choklad så är det ett hån.

Deo och kryddor får jag testa när det finns mer tid…

Annars ägnades gårdagskvällen att surfa efter snö. Nästa helg är avsatt för skidåkning, både R och jag vill gärna plöja några mil innan vi drar iväg till solen så att vi mentalt är lite med redo för Vasaloppsträning när vi kommer hem. Gick dock sådär, så lite snö så det ända alternativet verkar vara snötunneln i Torsby. Nu håller vi våra tummar hårt på vädergudarna, snälla släpp ner lite snö någonstans i vårt fina land…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *