Jaha då flyttar vi imorgon!

Jag visste ju om det innan jag tackade ja till mitt nya jobb men ändå känns det inte som jag är redo. Redo för att börja åka buss/tunnelbana istället för bil(usch!!!), jag ”älskar” friheten med bil, redo för nya(sprillans nya) lokaler(väldigt trevligt), redo för att byta förort mot stan(jippi) och redo för öppet kontorslandskap(blandade känslor). Hade inte mycket att packa men inte ens det hann jag packa idag så jag liksom puttade ner allt i flyttlådan och så fick det bli bra så ;). Försöker fokusera på det roliga men kan inte låta bli att tänka på de längre resorna och det öppna kontorslandskapet. Gillar ju som nu när man har delade rum med de man jobbar med men att 80 pers sitter tillsammans kan tom bli för mycket för mig. Men nu ska jag gå och sova och imorgon kommer det såklart bli jättebra med buss/tunnelbana som kommer i tid och är så där tom så jag får sittplats och alla kommer lukta gott och ingen kommer hosta på mig!
sl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *