När träningsväskan glöms hemma

Hade längtat till Sats även om jag egentligen tycker att efter-jobbet träning blir för sent nu med nya kontoret. Men minst en vardag vill jag komma iväg, även om det får bli mest på helgerna och hemmaträning som idag på vardagarna. Träningskläderna åkte på direkt så att det skulle kännas enklare när våra små väl somnat.

20 minuter på crosstrainern och så plankor och sido-situps med min ”älskade” casall viktplatta. Fötterna i luften och så lyfta viktplattan från höger till vänster sida och doppa i golvet. Bra för mage och armar.
Sen massor för armarna i redcorden, vanliga armhävningar fast med händerna i redcorden som hänger sådär 5 cm från golvet är favoriten. Maximalt antal armuskler involverade och skakiga armar är belöningen ;).

20140519-222157-80517714.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *