I Love it

Flygresan hit gick supersmidig. Sen kvällsfika i Helsingfors och sen lång (12 timmar) nattflygning till Singapore. Men jag så trött så jag sov mest hela tiden och vips var vi framme. ;). Framme i landet som är en stad med 6 miljoner invånare. Rent och supermodernt men med kinesisk charm är väll första kvällens intryck.

Vi bytte snabbt om till badkläder och tog hissen upp till Rs arbetskamrater som redan låg i den gigantiska takpoolen.

Sen blev det en tur till närmsta foodcourt och en promenad runt vattnet framför hotellet. Och väldigt mycket fotografering för hotellet ser så himla häftigt ut ;). Väldigt positivt att hotellet ligger så nära allt äve fast den ligger i hamnen. Det är mycket kortare avstånd än det såg ut och vi går lätt till city.


 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *