Sista semesterdagen 

Vår söndag började med bakluckeloppis i Lissma. Jag har helt missat att den är tillbaka i år efter uppehållet förra året. Massor av säljare och köpare som vanligt men mest köksgrejor som såldes och inte så mycket fynd. Största fyndet var typ 4 liter kantareller för 40 spänn som en ändra dam precis plockat och rensat. Och så goda de var efter eftermiddagens backpass.

Ja för efter loppis drog vi vidare till familjen G för att ta en promenad till Tyresta bys gamla slalombacke. Småtjejerna lekte i skogskanten och J och jag kämpade oss fem gånger upp för backen. När det var typ 20 meter kvar var mjölksyran på nivån att benen inte lydde längre. Bra och kul pass och den mycket goda svampsmörgåsen var vi så värda!

  

Vår sista semesterkväll har varit en av de mysigaste. Superharmoniska tjejer som jag gjorde en deal med. Om de hjälpte mig hemma och städa och förbereda skoldag  imorgon så skulle vi avsluta kvällen med att hyra Bullerbybarnen. Så mysig kväll, nu är jag redo för kul jobb imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *