Livet på landet

Ni som känner mig vet att livet på landet inte riktigt är min grej, men vad gör man inte för famijen. Många saker ändras ju med åren och när jag var liten/ung och bara ville hem från landet tänkte jag att det var för jag saknade kompisar, saknade dusch eller mitt rum men vissa saker verkar inte ändras med tiden. Jag saknar hemmet, badrum inomhus, mygg/flug fritt och sköna sängen. Men det blir inte bättre än man gör sig. Igår målade vi om i gästrummet och tränade och invigde vår väldigt fina nya bastu. Vi har ju liksom väldigt trevligt också, trots min hemlängtan.

Till vänster ser ni nya bastuhuset och förrådet.

Och gamla förrådshuset ska bli sovrum till våra små.

Löprundan fick avslutad med lite styrka i det fria.


Och idag har jag jobbat och när vi ändå är här på Gotland så passade jag på att besöka en Mekonomen butik inne i Visby. Jag har läst boken om Ingvar Kamprad och inspirerats av hans beslutsamhet att varje vecka besöka ett varuhus. Jag ska försöka… Man lär sig massor av att vara ute i verkligheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *