Valborgshelg

Arbetsveckan slutade i ett soligt Malmö och därifrån drog jag direkt till Nacka för häng hos familjen R.

Stortjejen var där på kalas så vi tog småtjejerna på restaurang och lek. Supermysigt att bara hänga med dessa utsköna små tjejerna.

Vår lördag fortsatte sedan med familjeutflykt och sen det stora bullbaket!

Vi tog alla cyklarna på bilen och åkte lite närmare Tyresta By för att få fina stigar och lagom långt till mysigt café. Normalt ogillar jag att cykla men som träning och som familjeutflykt är det riktigt bra!

Jag har stora funderingar på att sälja min fina Skeppshultcykel och köpa en dämpad skogsvariant istället. Men jag tycker det är lite för sällan jag cyklar och det är lite för mycket pengar för att komma till skott. Så länge lånar jag cykel att väldigt snäll kompis.

Ett bra sätt också att känna exakt vad jag vill ha för cykel. Lätt, inte för lågt styre, mjuk sadel och bra dämpning känns viktigt.

Nu fortsätter vår Valborgshelg med massor av träning för våra små och kalasfix inför min födelsedag imorgon. Mer om det då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *