Fina soliga Födelsedagshelg

Vår helg bestod mest att födelsedagfix. Som många av er vet så är jag en riktig födelsedagszilla(istället för bridezilla ni vet). Allt ska vara hembakat och det ska vara mycket. Jag börjar veckor i förväg och vill alltid baka några gamla beprövade recept och lite nytt. Och så tårtan ska vara igenomtänkt så den känns riktigt somrig.

Ja ni hör ju det är helt överdrivet men jag kan inte låta bli.

Jag fick massor av fina presenter som ett nytt bord till ”min” laminofåtölj, skönhetsprodukter, blus, fina växter att plantera ute, en guidebok, en uppblåsbar jättesäng till stranden och ja det var nog något mer 😉

Det blev en trevåningstårta med massor av jordgubbar!
Kakor, kakor, kakor
Mina egna damsugare och arraksbollar.
Jag och mitt fina brorsbarn.
Några valde uteplatserna.
Liten får mycket uppmärksamhet.
Sång och ljus precis som det ska vara.

Så himla fint att ha stora familjen och vänner över på kalas. Solen sken, barnen lekte, vuxna pratade och spelade boll och så åt vi massor med sött.

Ja och så fick jag ju middag och biljett till Miriam Bryant. Så födelsedagsfirningen fortsatte under måndagskvällen med supergod mat på Oaxen slip och fantastisk konsert. Nu kan jag börja mitt 41 levnadsår….

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *