Allt på en gång

Livet är lite galet just nu, takten och blandningen skulle få vem som helst att bli förvirrad. Skol/aktivitets/jobb avslutningar, paket/bakning/planering av helgens två kalas för lilltjejen blandas med tunga saker som också måste ordnas och hjärnan vill ta in på Spa. Jag blir lite orolig ibland för min trötthet är stor och allt händer bara för att det ska/måste och jag är placerad uppe på vågen som bara rullar fram. Rätt okontrollerat försöker jag stå kvar och tro att vinden snart ska avta.

Idag är jag på kurs och ikväll är det jobbaktivitet med mat och bowling. Egentligen rätt trevliga saker men hjärnan vill ändå bara in på Spa. Tre veckor kvar till semester och jag vill hoppas att det hjälper…

Lilltjejen på sin dagisavslutning igår! Älskade stora lilltjej! 

En reaktion på ”Allt på en gång”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *