Älskade älskade unge ;)

Hur stark kan kärlek vara, ja, det lärde du och din syster mig när ni lades på min mage.

Den fysiska kärleken, den hårda kärleken som paralyserade hela mitt hjärta, kärlek så tung men samtidigt så självklar. Min älskade lilltjej som idag fyller fyra år, du fyllde mitt hjärta med den mängden kärlek, som jag aldrig kommer att kunna uttrycka i ord, när du lyftes upp på min mage. R sade i ren välvilja att han kunde ta dig för han såg att jag såg lite sliten ut 😉 Men jag halvskrek bara -nej. Det är ju min lilltjej, min älskade älskade lilltjej, dig släpper jag aldrig.

När dina mjuka små armar kramar så där hårt runt min hals, när du fullkomligt skriker mammi när du ser mig vid dagis eller när du om natten kommer in till oss och lägger dig i fosterställning så nära så nära…

Då så liten…(ok eller inte, vägde 4550)
PICT5175Idag en stor och glad tjej som väldigt nöjt vaknade till

2013-06-05 016sång och paket.

2013-06-05 015

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *