Analys av mig själv

På eget önskemål, för att förstå alla tester vi gör på folk vi vill anställa, så svarade jag på 600 frågor om mig själv i onsdags.

Och i fredags satt jag i 1,5 timmar med vår personalchef för att analysera mig och mina svar.

Mina drivkrafter är att 1, få vara med och påverka beslut/fatta beslut och 2, bli sedd för det jag åstadkommer. Ja spoot on skulle jag säga.

Att jag sedan har ett onormalt stort intresse för att läsa för att lära mig nya saker förvånade mig inte heller.

Lite förvånad över att bli kallad enstöring men hon lade till ett det är mer positivt än det låter. Jag älskar vänner men jag har inget behov av gruppen. Jag jobbar och fungerar privat precis lika bra själv. Jag är lika stark ensam ville hon förklara.

Det jag ska jobba med är att våga delegera mer, lyssna mer och jag måste sänka tempot för att inte rusa mot väggen. Hon såg med oro på min arbetstakt och förbättringsarbete inom alla områden samtidigt. 

Min lördag har jag inte jobbat, inte gjort en massa saker utan bara varit hemma. Ok packat och fixat lite hemma och försökt gå in mina julfestskor men faktiskt tagit det lugnare än på mycket mycket länge. Ser ni, jag lyssnar…

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *