Äntligen på glid…

Hade inte Tjejvasan legat läskigt nära i tiden så hade jag tillbringat dagen framför braskaminen men jag känner stressen. Stressen av en förkylning som satt sig i bröstet och omöjliggjort träning i typ 10 dagar och stressen över min obefintliga skidteknik.

Så idag blev det en skiddejt med Petra och en väldigt försiktig mil på Rudangårdens betalspår. 17 varv gånger 600 meter tillsammans med en massa andra riktiga skidåkare som varvade oss, om och om igen. Men trots snö som blåste i ögonen(måste köpa skidglasögon), lite ont i bröstet och ingen skidteknik så var det väldigt trevligt och det är ju faktiskt mitt mål. 3 trevliga mil fram till målet i Mora.

Skönt varmt bad, laxsmörgåsar och braskamin, det är jag värd nu. Men jag längtar faktiskt tillbaka till skidspåren!

20140118-134651.jpg

20140118-134658.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *