Ätarfönstret är stängt!

Efter en tuff jobbdag behövde jag träna av mig lite, ”duktig” som jag är hoppade jag över löpbandet och ställde mig duktigt på crosstrainern. Försöker komma över att det liksom känns lite meningslöst att träna när jag inte får springa men igår insåg jag att jag håller på att förstöra hela säsongen med min löpning så nu är det skärpning. Känns inte riktigt som jag tränat men jag ska utöka tiden på crosstrainern nästa gång så blir det nog bättre. Och så blir det mer fokus på styrketräning ett tag framöver.

Idag har jag börjat mitt test av periodisk fasta. Mellan 10.00 på förmiddagen och 18.00 på kvällen äter jag som vanligt men där emellan äter jag ingenting. Så lite senare frukost och lite mer middag och inget småätande på kvällen. Mina tänder blir nog glada förutom kroppen som ska må bra av fasta 16 timmar per dag. Egentligen ska man köra detta under ett antal veckor men jag tar en dag i taget och ser hur det kan fungerar på helgerna.

Inser just nu att jag åt lite lite middag för jag är redan hungrig, mer middag imorgon.
Denna pannkakshög tränger sig framför mina ögon 😉

20130415-224720.jpg

2 reaktioner på ”Ätarfönstret är stängt!”

 1. Hej!
  Vill börjar säga att jag tycker du har en härlig blogg 🙂

  Sen några frågor.
  Varför fastar du? Vad är det bra för?

  Och jag skulle också vilja ha en träningsklocka på min blogg (den som räknar tid sedan sista träningen). Hur får jag en sådan?

  1. Tack Maria, alltid lika roligt när någon hittar till ens blogg och gillar den! Skrev ett inlägg till dig så du får svar på dina frågor.
   Träningsklockan heter The Countdown Pro 1.2. Som jag laddat ner och lagt till.
   Välkommen…
   Anneli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *