Balans i livet

Idag diskuterar vi balans i livet i Facebookgruppen ”Lofsans snackisgrupp”. Jag funderar mycket runt detta när jag beslöt mig för att tacka ja till mitt nya jobb och jag funderar fortfarande över det. Att välja ett jobb lite längre bort, som kräver lite mer, men som också ger lite mer, men frågan är om det ger tillräckligt? För det kostar att välja iform av lite mer press, lite fler timmar iväg från familjen och stressen av att åka kommunalt.

Jag gillar att ge 150%, jag gillar att överprestera, att ställa upp, att fixa och trixa så allt blir så bra det bara går, jag gillar att lägga pusselbitarna snabbt, jag gillar att driva saker frammåt  i så högt tempo det bara går 😉 och jag gillar att få påverka. Men jag gillar inte att stressa barnen på morgonen för att hinna till ett möte, att trängas på tunnelbanan när jag bara vill vara själv en stund på morgonen eller när jag känner att jag ger mer än jag får tillbaka.

Kommer att fortsätta att klura på detta och hoppas en dag komma fram till hur jag vill att min våg ska se ut.

Dagens mamma…

20140317-200033.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *