Bästa Konferansen

Ibland blir intrycken/känslorna så förvirrade i livet så jag liksom inte kan blogga. Mitt arbetsliv är just nu i största förvirring och klumpen i magen skulle gärna få försvinna.

Veckan började dock väldigt trevligt med AW tillsammans med mina kollegor från AXIOM ledarskapsutbildning. Vi åt gott och pratade massor på Paolos på Åhlens. Så roligt att flera av oss blivit kompisar.

Sen har veckans fokus legat på ledargruppskonferansen. Så många år jag velat få möjligheten att påverka ett företag att det liksom kändes overkligt när det väl händer. Det var precis så roligt, lärorikt och utmanande som jag trott. Eller nej det var faktiskt betydligt roligare och mer utvecklande än så.

Mellan allt tänkande och diskussioner var skratten så många så jag fick ont i magen.

Att jag nu själv valt att lämna detta gör mig totalt förvirrad. Varav alla känslor.

Jag har också börjat känna på känslan att inte jobba med IT i 10 år till och börjat fundera på vad jag vill göra sen.

Jag vill ju göra allt eller mest lite av varje. Så himla mycket är ju roligt. Tänker affärsutveckling, projektledare men drömmer nog lite längre fram om yrken som inte är helt realistiska som marknadschef eller någon operativ VD/viceVD roll på ett mindre bolag.

Vi konfererade i fina Vaxholm.

2 reaktioner på ”Bästa Konferansen”

  1. Hoppas att det reder ut sig och landar med beslut! För min del är det också lite luddigt framöver, dels eftersom jag inte vet om min tjänst blir fast och dels eftersom jag helst vill jobba som resebloggare, haha. Den här helgen har jag dock haft annat att tänka på eftersom bryggan mellan vår husbåt och land har sjunkit …

    1. Låter roligt att vara resebloggare på heltid om än slitigt ;). Känner mig lite lugnare ikväll att det kommer att ordna sig på något vis. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *