Bikinidags eller?

Sommar, sol, bad och ja just det bikini, antingen ändrar jag kroppsform eller så blir de slitna så varje år står jag inför detta lilla shoppingproblem och alltid drar jag mig inför det, det är så bökigt att prova bikinisar, lättare med en tröja som man kan prova mitt i butiken liksom.

De måste ju också sitta så bra så det inte blir nakenbad och så går de ju inte att byta. Men igår var jag laddad, målet var att köpa två stycken bikinisar i bandeaumodell, alltså sådana som kan sitta uppe utan band. Solbrännevänliga med andra ord 🙂
Den första ville jag ha i en neutral färg så det fick bli denna i naturvit/beige från HM.

hmbikini
Och så ville jag hitta en riktig färgglad och sprang på denna på Stadium. Betydligt färggladare än på bilden. Tack P för smakråden!

överdel1 underdel1Och efter bikiniprovning så fick det bli fantastisk god fett/sockerfri glass från glassbaren i Gallerian. Har ni inte provat deras fantastiskt goda yoghurtglass så skynda er. Massor av smaker och massor med tillbehör som man själv lägger på och betalar sedan efter vikt. Enda nackdelen är priset, min lilla glass 38 kronor.
2013-05-29 0442013-05-29 043

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *