Billigt men inte så skoj…

För att liva upp dagen lite så fick det bli en sväng till centrum på lunchen, kanske jag kunde hitta något fint plagg att packa ner till NY nästa vecka. Men jag är så trött på alla fula kläder som säljs i alla vanliga butiker. Men det blir iallafall väldigt billigt att vara kräsen även om det inte är så kul. Sladdrigt, oformligt, tråkiga material och mönster och basic-plagg som ser ut att hålla ungefär fram till första tvätten.Nej!!!

Vart finns fina koftor, blusar som man inte ser gravid ut i och härliga tunikor som är lite tyngd i? Ok, jag förstår att Tyresö centrum inte är den bästa platsen att leta på men något kul kunde väll ha funnits 🙂 Det närmsta till något fint jag sprang på var denna lilla jackan som jag nästan ångrade att jag inte provade. Finns på Kappahl.

20130226-125643.jpg

En reaktion på ”Billigt men inte så skoj…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *