Bland trängeln på Sats eller i tomma härliga skidspår

Trängseln på Sats håller ju i sig så ikväll njöt jag istället av de rätt tomma men väldigt fina skidspåren på Rudangården. 600 meters slingan har nu blivit 1200 meter lång men fortfarande är det med hård packad konstsnö. Snabba spår med härligt hårda kanter, ja ni hör ju, åk dit! Perfekt efter ytterliggare en dag på jobbet med full fart på hjärncellerna. Frisk luft, skog och meditativt många stav-stakningar. Tankarna seglade iväg på allt möjligt även om jag tvingade dem tillbaka till mobilens röst om hur jag låg till tidsmässigt. För att få upp takten lite så körde jag med Runkeeper och rösten som hela tiden talar om fart och tid. Och det gick faktiskt fortare idag än det gjort tidigare och efter en bra mil känner jag mig mentalt lite lite mer redo för vägen mot Mora.

Ville prova mina nya skidglasögon men det oranga glaset gjorde det för mörkt så jag borde bytt till det genomskinliga glaset innan. Men men det snöade ju ändå inte så de behövdes ju egentligen inte.

20140130-212702.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *