Aktivitetsavslutningar såhär i jultid

Så här års så är det dags för barnens aktiviteter att ha avslutningar. För truppgymnastiken är det både Christmascup som är en stor tävling och en liten mindre avslutning på deras ordinarie träningstid.

Så hela söndagen var det tävlingsdag. Med hårfix, uppvärmning, förträning, tävling och prisutdelning så tar det knappa 4 timmar. Och så gånger 2 barn förståss 😉

Lilltjejen som inte tävlat på ett år var mer än laddad och hon är helt besatt av hjulningar så till den milda graden att vi ibland får ha hjulförbud hemma för att det liksom inte fungerar att borsta tänderna och hjula samtidigt. Jättekul och sen se henne göra de där fina hjulningarn på tävlingen som hon övat på så mycket.

Stortjejen har kört ett par tävlingar under hösten och börjar bli lite mer van med vad som väntas och kör lite mer på rutin.

ChristmasCup
ChristmasCup

Och så i måndags var det dags för nästa aktivitetsavslut. Stortjejen är med i en teatergrupp och varje termin avlutas med en föreställning. Denna termin hette föreställningen ”Väskan” och var en fars om ett rån som gick ovanligt dåligt. Väldigt kul att se!

Kulturskolan ger "Väskan".
Kulturskolan ger ”Väskan”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *