Dagarna bara rullar på

Det var ju precis helg men ändå trots att det bara är tisdag så känns det som att det strax är dags igen. Vi hade trots lite aprilväder en riktigt bra helg. Lördagen ägnades åt ett rejält Sats-pass och sen matlagning inför kvällens kompismiddag. Det blev pulled-chicken och alla tacotillbehör till det och så chokladmousse till efterrätt. Supertrevlig kväll som alltid med våra fina grannar. Så trevligt så vi kom i säng så där sent så man är lite trött dagen efter. Detta särskillt om man älskar att gå på Loppis och vaknar 07.30 för att dra till Lissma Bakluckeloppis och fynda. Det blev en hög böcker till barnen och ett par nya badskor till sommarens klippbad i Kroatien.

Kvällen blev dock lite trött men det blev ändå en skön powerwalk innan vi kraschade i soffan.

Träningstempot har fortsatt. Igår blev det en dyblöt promenad i Sickla efter jobbet. Jag frös sen hela kvällen men jag var så laddad för att röra på mig så jag ville inte skippa det. Det blev många timmar väldigt nära braskaminen sen för att tina en väldigt frusen kropp.

Och så idag blev det lunchträning. Så himla skönt att jag börjat prioritera halvtimmespass ett par dagar i veckan. Det som förut kändes omöjligt att hinna med känns nu som ett måste. Hjärnan och kroppen blir ju så mycket piggare resten av dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *