Dags för ny kurs

En bättre vecka. Pappa mår nästan bra igen och livet är tillbaka lite igen. Jag trycker in så mycket träning det går men med en bråkande ryggdisk så pratar vi mest rehab. Men fuskar som alltid rätt mycket och tränar lite av varje. Det är ju så mycket roligare.

Lilltjejen och jag var och simmade i veckan. Väldigt mysigt att åka och simma med bara ett barn. Som alltid började vi med att simma och gick sen över till lek. Jag försökte få ner henne från olika badleksaker. Många skratt.

Och så har jag börjat min nästa högskolekurs. På distans från Gävle högskola läser jag Risk och Beslutsanalys. Ska bli riktigt skoj.

Annars blir det endel jobbfokus i veckan. Hunnit med lärorikt nätverkande och nu drar jag till Malmö för att jobba.

Ser dock lite fram emot helgens skidåkning och kompismiddag.

Kursböcker
Kursböcker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *