Dåliga produkter eller dåliga konsumenter

Ok för att jag är en sockerråtta, men det är kanske just min kunskap om hur beroendeframkallande socker kan vara som gör att jag gärna väljer när jag vill äta socker och inte. Jag vill inte äta socker till frukost och äter därför helst, iallafall till vardags, mörkt bröd med skinka och paprika, te och fil med sockerfri müsli.

Det var bara några veckor sedan som det åter igen var stora uppslag om att vissa flingor/müsli innehöll galna mängder socker. ICA pratade tom om att byta namn på visa müslisorter för att folk skulle förstå att det är mer snacks än mat. Ok det kanske låter bra eller så är ju rätt många av oss läskunniga och själva kan välja en sort som passar oss. Vi är inte lurade konsumenter…

Själv älskar jag ju Granola, den lite knaprigare müslin, men välj Pauluns eller Renée Voltaires(båda helt utan något tillsatt socker), resten innehåller från lite till massor av socker.
Idag testade jag en ny smak som även den var mycket god! Som lilltjejen berättade på alla hjärtans dag, på dagis, – jag tycker om mormor, mamma, pappa och mammas müsli. Sötnos!

20130318-160343.jpg

2 reaktioner på ”Dåliga produkter eller dåliga konsumenter”

  1. Hej! har precis hittat din blogg 🙂 Trevlig läsning!!

    Jag älskar Pauluns med blåbär, äter den varje morgon. Sambon föredrar äpple kanel 🙂

    Tycker ett namnbyte vore bra faktiskt, och kanske även flytta sockerbombarna till snakshörnan 🙂

  2. Hjärtligt välkommen till min blogg. Ja visst är det illa när godis står bland riktiga flingor 😉
    Välkommen … Anneli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *