De små behöver nytt!!!

Båda tjejerna har snart växt ur alla sina kläder. Lägger undan plagg varje dag och att ärva fungerar inte riktigt då det är för slitet. Och så går jag en sväng i de vanliga butikerna och tycker det är så tråkigt så jag klarar inte av att lägga pengarna på alla konstiga mönster, urflippade tjejkläder och alla söta figurer. Jag har alltid ogillat figurer på kläder vare sig det är Hello Kitty, Spindelmannen eller Cars. Jag vill ha mjuka, sköna, tåliga och färgglada barnkläder i randigt, rutigt, enfärgat eller fina andra mönster.

Att stortjejen(5,5) år dessutom är så pass lång så hon ibland behöver över 128 och hamnar på storbarnsavdelningarna hjälper ju inte till. Då blir det spets, nitar, svart och ännu mera galet.

Samtidigt tycker jag att det är väldigt dyrt att handla de märken som jag gillar Katvig, Molo, PoP, Villervalla(ok inte så dyrt), Geggamoja, Kik Kid och Mini rodini.
Men ända lösningen om vi nu inte finner hela nya garderober till de små nästa vecka i NY är att tillbringa lite tid framför datorn och googla fram lite reasidor som jag gjorde när de var små, lägger man tiden kan man hitta massor av olika erbjudanden på fina kläder.
Fint vårnytt från Mini Rodini.
mini1 mini2 mini3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *