Den nya frisyren

Lunchbesök i centrum. Var ett tag sedan jag fick visa leg på systemet men idag med ny frisyr var det dags 😉

20120418-120456.jpg

Fyndade ”barer” på Konsum, 2-pack Nutrilett för 10 kronor och Allévo även de 10 kronor. Har insett att de hjälper mig väldigt bra när hunger/sockersuget sätter in och hindrar mig från godispåsen.  Har även en i handväskan när magen skriker när man är iväg. Försöker äta en lätt lunch och sen en ganska vanlig middag. Husmanskost fast utan de värsta fettbomberna och så sallad. Än så länge balans på vågen…Så vardagen har jag kommit på rätt bra hur jag ska få att fungera, det svåra är när man är på alla kalasmiddagarfikastunder med familj och vänner. Det är nästa utmaning. Fungerade inte alls i helgen då jag åt en ”bar” innan och sen ändå åt bulle, kaka och chokladtårta. Ny utmaning i helgen med 2 bortamiddagar :>

20120418-122000.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *