Det här med att ha fest, festzilla som jag är.

Vissa älskar det, vissa hatar det så mycket att de flyr. Jag tänker på detta med att ha fest. Jag har verkligen en stor kärlek för att ordna fest men min egen perfektionism när det kommer till själva genomförandet får mig att dra mig ur ibland redan innan jag börjat. 

Jag kan liksom inte hålla fast vid idén att göra det superenkelt utan jag fastnar i att vilja hitta servetter i exakt rätt nyans som matchar tårtans ljus. Ok ni förstår nog. Som bridezilla, jag är en festzilla ;).

Men jag tänker lite naivt att denna gång kommer det säkert gå bättre. Denna gång blir det något med vänsterhanden liksom. Men så igår städare vi hela källaren för det behövs ju inför fest, not! 

Två veckor kvar till fest och det mesta av min tankeförmåga är upptagen. Förstår ni hur illa det var runt vår bröllopsfest för 5 år sedan. Jag tror inger par i hela världen lade ner mer tid på de små detaljerna som att sy små påsar till riset och stämpla hjärtan på dem. Ok för att mamma hjälpte oss med mycket.

Ena tårtan till festen, som såklart måste privatas. Därav de små portionsskålarna bredvid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *