Det här med hållning…

Sträck på dig! jaaaa, det har jag fått höra så många gånger så jag är immun 😉 Men jag förstår ju att det egentligen är omtanke bakom orden, att vi alla mår bättre om vi inte sjunker ihop och fäller fram axlarna, rundar ryggen och anstänger nacken för att inte bara se våra fötter. Spänningshuvudvärk kommer så lätt med denna lite ”slappa” hållning som känns så väldigt svår att göra något åt. Men nu ska jag iallafall göra ett försök med min ”hållningsväst” från Posture som jag fick på ett träningsevent för några månader sen. Nu ligger den fint på mitt skrivbord och målet är att den ska användas någon timme per dag. Har iallafall fungerat denna vecka och snart kanske jag går där rak och stolt. Man kan ju hoppas iallafall.
2013-08-23 005Och håret ser ni att jag liksom inte gjort något åt, men tid till frisören är iallafall bokad, så får vi se hur det blir när det är dags.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *