Dom allra skönaste(snabbaste?) löpartightsen!

Har provat lite olika märken på löpartights men med för stora vader i förhållande till midja så blir det väldigt väldigt tight runt vaderna. Innan Topploppet drog jag sönder sömmen på ett par för jag tröttnade på att de skar in i vaderna. Tycker också att de lätt blir för stora runt midjan och hasar ner lite med tiden. Men men nu hoppas jag alla mina problem gällan löpartights är lösta. Sprang in på Teamsportia och testade några par när jag fastnade för Rönisch Anti-shake Ester Long Zip. Kan inte direkt känna att de lyfter och skapar snygga ben men de är bland det skönaste jag testat. Köpte small så de är riktigt tighta så att inget ska kunna börja hasa, trots det är det inget som skär in och de känns nästan som ett mysbyxa…topp topp topp!!! Så nöjd så jag har nog blivit lite snabbare på köpet 😉 för visst fungerar det så 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *