Dubbel 40 årsfest

Dubbel 40 årsfest på Cykelcafe Lemond

Igår kväll så drog jag och R in till Cykelcafet Lemond på söder i Stockholm.  Rs syster T och vår gemensamman kompis J hade gemensam 40-årsfest. Dubbelt trevligt med dubbel 40 årsfest!

God mat

Det bjöds på väldigt god ostbricka(med den allra godaste rökiga osten), vegetariskt buffe och chokladtårta(. Vi minglade, skålade, lekte mingelbingo och åt gott hela kvällen. Förresten har ni lekt mingelbingo förrut? Vi fick alla ett lysande armband i varsin färg och så fick vi en stor bingobricka i en massa färger. Sen skulle man mingla runt och ställa frågorna till varandra. Frågorna var hur känner du födelsebarnet och vad har du för dold talang?

Väldigt lagom lek som bjöd in till mingel och prat utan att vara krystad. Min typ av lek, även om jag fuskade lite och pratade så mycket med alla så jag glömde bingot.

Vi sjöng som vi brukade sånger(sång) till födelsedagsbarnen. Brobergs låt  ”Maria Therese” och Bon Jovis låt ”Run to you” hade fått helt nya texter. Ett trevligt sätt att uppvakta jubilaren/erna även om det tar sin tid att få till en text som passarbåde till låten och till jubilaren.

Jag gav mig också på att hålla ett tal. Vet inte riktigt varför men jag har så svårt att sätta igång så jag skriver liksom talet precis innan festen. Jag måste ha tidspress! Men vill man säga till en vän att man är glad att hon är ens vän då kan det liksom bara bli bra lugnar jag mig med när jag känner ett starkt nej att ställa mig upp inför alla människor.

Cykelcafe Lemond
Födelsebarnet längst bort i bilden.
Tal
Storebror håller tal till lilasyster.
Chokladtårta
Godaste chokladtårtan.
lifeincerise
Tre av mina gymnasiekompisar.
lifeincerise
Två nöjda och glada födelsedagsbarn.

Festen fortsatte sedan på Hotell Malmen till frammåt småtimmarna. Väldigt kul kväll! Lite sorgligt att alla årets 40-årsfester är över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *