En stekpanna iallafall ;>

När det var dags att steka lite korv i helgen gick jag snabbt igenom alla våra stekpannor utan att det riktigt fungerade. Hade för mig att jag kollat att Jamie Olivers stekpannor fungerar på induktionshäll men jag hade läst lite fel och ingen av våra stekpannor fungerade ;<

Men det gick ju bra att steka korv i gjutjärnspannan också!

Men efter lite googlande av ”bäst i test”  och stekpannor kom så denna stekpannan hem igår Le Creusets Toughened från royaldesign.se som just nu har bra priser och med rabattkod ännu lite billigare, eller billigt kanske inte är rätt ord, men med tanke på att det är kökets mest använda verktyg så vill jag att den är bra! Så ikväll invigning, ska få till någon god kycklingsås till pasta. Skönt med ganska stor panna och så hög kant…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *