Massiv kul träningsvecka

Ok för att man inte ska träna ikapp, det hör man ju titt som tätt, men den här veckan öser jag. Ok för nerven i vaden spökar lite och fettkudden under hälen klagar lite men energin är ju på topp 😉

Idag njöt jag av att vi kommit vidare i vårt hemmagym, tv´n är uppe. Jippi! Mina små som var efter-skolan-trötta var lika lyckliga som som jag och myste ner sig under varsin filt på vår träningsmatta medan jag körde ett skönt redcord-pass.

IMG_4694.JPG

Imorgon blir det ett Ida-pass med min kompis M på Sats, sen träning efter barnens läggdags. Ska bli himla roligt att köra ett styrkepass tillsammans igen. Sen fortsätter veckan med mer kompisträning, på onsdag blir det ett cirkelpass på Rosa Skrot och torsdag kör jag ett Hammarbybackenpass med ett gäng sköna tjejer. Ja, jag ska vila på fredag men lördag fortsätter jag med att springa en liten kort löptävling. 10% av en mara, Ramdalsloppet, ett väldigt lokalt lopp här i förorten ;). Kul träningsvecka, kul vecka!

4 reaktioner på ”Massiv kul träningsvecka”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *