Ett fullmatat halvår

Igår sov jag till kvart i elva, resten av familjen vaknade lite tidigare och hängde i soffan med Ronja Rövardotter, men alla fick vi lång sömn. Och med lite sömn i kroppen så kändes kommande halvår inte helt omöjlig iallafall. Min söndag ägnades åt 5 timmar AXIOM projektarbete, 1 timme källarträning/tvätt(perfekt mellan övningarna) och så 3 timmar jobb. 
En väldigt bra dag med glada barn som lekte fint ute på verandan och ibland kom in och myste med paddan och en man som fick göra det han gillar, fixa i trädgården.

För att inte stressa ihjäl mig så kommer mina söndagar att ägnas åt AXIOM framöver och så någon timme dagtid om det skulle fungera. Mina vardagar ska jag fortsätta som förut då de redan är pressade med stämjärn, på ett bra sätt ;).

Nu på väg till jobbet och det ska bli skönt att komma tillbaka…

Lite suddig bild men den visar våra olika personligheter på utbildningen och har gett mig rätt mycket huvudbry i helgen.

Jag trodde att en ledarskapsutbildning skulle vara lite mer fylld med röda typer som mig…

  

En reaktion på ”Ett fullmatat halvår”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *