Ett liv utan bil…

Ok jag vet att det är ett I-landsproblem, ett lyxproblem, jag går med på att kalla mig lat, bekväm och tom bortskämd men jag vill inte, jag vill inte stressa till bussen, stressa till jobbet, inte kunna åka och handla på lunchen eller åka iväg och äta lunch, stressa till bussen och sen till dagis. Jag vill inte, inte kunna träna för att jag vill äta middag med min familj och inte hinner åka kommunalt fram och tillbaka till träningen. Jag vill kunna åka till Hellas och springa eller till Sickla och gå på bio utan att planera bussar och komma hem sent. Jag vill inte…
Ikväll hämtar vi hem rishögen som om en månad körs till skroten, men vår meck säger att vi kan köra den till dess, så hör ni något som bullrar så är det bara jag som är ute och kör…
På väg till dagis denna bussmorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *