Ett platt bak

Älskar att baka men eftersom vi försöket hålla ner fikabrödstillfällena så kan jag inte baka så ofta jag önskar. Men nästa helg födelsedagsfika så nu kan jag äntligen baka lite igen. Mannen iväg och föreläser ikväll och småtjejerna gillar starkt att baka, eller iallafall att smaka så jag utmanade ödet och tänkte att vi bakar tillsammans. Kan sluta hur som helst efter en trött dagisdag. Men den delen fungerade bra idag men själva kakorna Havre- och kokos, flöt ut och är helt platta ;( Provade att lägga dem i små formar istället men de fastnade och ligger nu i komposten. Men jag kommer hålla god min och säga att det är havreflan, sådanna man bakade på 90-talet och lade på flaskor för att de skulle bli fint vågiga 😉 Goda är de iallafall! En liten tröst…

20120418-192958.jpg

20120418-202351.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *