Fest med mycket värme 

Igår var det 40 årsfest för min allra äldsta kompis Petra, inte som att hon är äldst utan längsta vänskapen. För alla mina vänner är mina bästa vänner.

Petra hade ordnat så fint med tält för middag, mycket god buffe, tårta och snacks och roligt dans sent in på natten. Jag höll mitt andra tal i livet(första var på mitt egen bröllop). Känslorna var för stora så jag fick läsa innantill och fokusera hårt för att bara fälla tårar på slutet. Hela kompisgänget från gymnasietiden framförde också en omgjort variant av Carolas Främling till Petras ära.

Petra vad döljer du för oss, i dina vackra ögon…

Vi lyckades inte få barnvakt så våra små blandade sin tid i soffan med paddan med dans innan de somnade på en säng så vi kunde dansa vidare.

Det var en väldigt fin fest med mycket värme och kärlek. Precis vad jag behövde just nu. Och att ge i form av tal och sång lär det bli fler gånger. Att få berätta hur mycket någon betyder för en är ju så mycket starkare än nervositeten. Tack Petra, vänner och familj för gårdagens fina fest.

Festbilder i en enda hög…


  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *