Fint Dop och lugn hemmatid

Superskön förmiddag med kakbak och blomplantering för imorgon ska jag fira min födelsedag med våra familjer. Och det som hör min födelsedag till är att utemöblerna ska vara på plats och köldtåliga blommor ska finnas i krukorna. Som en start på sommaren. Nu blir det ju lite tidigare eftersom min födelsedag kommer firas väldigt långt borta. Vår vecka har varit lite galen efter förra helgens träningsresa för mig och gotlandsresa för resten av familjen så hemmatid var efterlängtat.

Men vår dag har också förgyllts med ett mycket fint dop. Vår fina guddotter har fått en lillasyster och idag var hennes dag.  Mycket fin sång i kyrkan, fint tal, många vänner och massor av god fika.

IMG_3425.JPG

IMG_3426.JPG

Vi hade svårt att välja mellan att följa med på spontanmiddag på stan eller lugn hemmatid men trots att kompismiddag alltid är kul så är vi väldigt nöjda med vårt val. Så himla skönt med en massa tid att komma ikapp lite hemma och fixa inför imorgon och resten av veckan. Tårtan till imorgon och packning inför Singapore är på gång…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *