FiveFingers som rehabträning

Ikväll jobbar jag hela kvällen, stora dataproblem som ska lösas men man får alltid in träning, eller hur? Bytte om till träningskläder på jobbet och på vägen hem stannade jag vid vår närmsta insjö och så körde jag 5 stycken 200 meters ruscher med jogg tillbaka hela tiden. På fötterna självklart mina FiveFingers då de är en del av min rehab av mina benhinnor. Genom att springa korta sträckor utan dämpning så är tanken att ändra mitt löpsteg samtidigt som jag bygger upp alla muskler och förhoppningsvis klarar mina ben så småningom längre sträckor med både vanliga löpskor och FiveFingers.

20130624-171631.jpg

Hos Träningslära finns massor av intressant läsning om löpning med olika sorts skor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *