Flyger och far

Igår flög jag till trevliga Växjö. Eller jag kan egentligen inte uttala mig då jag bara såg stan från flyget och taxin men det kändes så där småstadsmysigt med gågator och torg. Typisk sommarstad som förtjänar ett stopp på nästa Sverigeroadtripsemester. I Växjö hängde jag på Clarion hotell tillsammans med en massa butikschefer. Det var höst-Kickoff.

Gillar inte att flyga med små propellerplan men gillar små charmiga flygplatser. Ingen stress, inga springande människor, inga stora avstånd. Man går ut genom den enda utgången. Ut till det enda planet som ska lyfta just nu.

Igår kväll kände jag mig riktigt husmoderlig när jag förvällde och paketerade kantareller inför höstens middagar.


Och så idag har jag rullat vidare till Arlanda stad för nästa Kickoff med ännu fler butikschefer. Kändes väldigt långt att köra hit. Tur att jag lyssnar på fantastiska ” En blomma i Afrikas öken”. Har ni inte läst/hört den. Gör det!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *