Fotboll, skidor och kräftor

Vår lördagsmorgon började med en cykeltur till lilltjejens andra fotbollsträning, min första ;). Massor med små 5-åriga fotbollsspelare men också en hög med tjejer från damlaget som på bästa sättet lekte fotboll med våra små.

IMG_5097.PNG
Annars har jag testat rullskidor en andra gång idag och har nog konstaterat att det inte riktigt är min grej. För att det ska bli träning måste man åka både fortare och längre tid än vad jag känner för, så nej inget köp blir det. Men rätt kul är det ändå.

IMG_5102.JPG
Vår lördagskväll har vi tillbringat på bästa möjliga sätt. Brännboll och kräftor med hela fantastiska granngänget. Länge sedan jag skrattade så mycket…tack!

IMG_5132.JPG

IMG_5133.JPG

IMG_5134.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *