Fredagsfix

Imorgon är det Spårvagnsmuseet och barnteater Pricken som gäller. Sen åker hela gänget hem till K för att fixa lite mat tillsammans och umgås kvällen lång och söndag är det löptävling direkt efter frukost och sen ska stortjejen direkt till kalas så nu är det packning och förberedelser. Ta fram en bra playlist att springa till, stryka kläder, bestämma löpareoutfit(tycker om linne men inser att det kanske är för kallt), packa skötväskan med snacks och ombyten. Men nu är nog allt organiserat och ligger i lite olika högar överallt ;), nu dags för X-factor och nya Activ träning framför braskaminen. Intressant läsning om höstlöparskor, skulle behöva något med bättre fäste, läskigt att springa med vanliga dojjerna när asfalten är så blöt.

20121019-212646.jpg

10 reaktioner på ”Fredagsfix”

      1. Det kommer gå bra. Loppet i sig ger dig säkert lite extra ork:) själv har jag lyckats med det omöjliga att F har lovat att springa 5 km med mig i morgon. Har en sträcka på fem nu där en jätte backe kommer vid 4 km på ca 600-700 meter. Tänkte försöks träna lite backar:)

  1. Gillar också den tidningen men gillar även runners world, idag har jag beställt nya vinterlöpskor så nu är jag laddad för att fortsätta att springa ute även i vinter : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *