Glad Påsk vänner

Veckan rusade iväg. Väldigt trevlig AW i måndags med min projektvänner från AXIOM utbildningen. Vi körde säkert kort med Teatern i Ringengallerian. Väldigt god variant på kycklingburgare och en massa intressant jobb-skvaller.

Veckan fortsatte faktiskt ovanligt jobblugnt och jag har båda hunnit sätta fart på träningen och vara massor med mina små. Ett gäng på jobbet ska köra StafettVasan så nu lutar det åt att det både blir HalvVasan och StafettVasan nästa år och då gäller det att öka träningsmängden.

Men ändå så har det hänt lite på jobbet även denna veckan. Nu är det offentligt att jag den 1 april tillträder rollen som Driftchef för Gruppen med personalansvar för 12 medarbetare.

Jag firar ny jobbroll med en Apple Watch.
 

Glad Påsk nu fina vänner! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *