God dag.

Lika trött och sliten som jag var igår är jag pigg idag ;>
90-minutersspinningen gick bra, kändes långt när jag var trött redan efter 30 minuter men sen rullade tiden på. Instruktören var sådär, varken jag, R eller M förstod riktigt vad vi skulle göra. Men det var 6 långa cykelpass där som vi förstod det som att ända målet var att komma upp i 80 % av vår maxpuls och sen var det ett avslutande pass där vi körde intervaller i 15 sekunder, hård körning varvat med 15 sekunder vila. Det var det enda passet som avvek från resten, hade gärna fått vara betydligt mer som avvek. Jag tycker om man cyklar, speciellt så långt som 90 minuter att man ska ha betydligt mer variationer. Gärna olika intervaller, olika mål i form av % av maxpulsen, olika tider för att stå och sitta osv så att det blir roligare och mer varierat. Och gärna berätta tydligt i början av lektionen hur upplägget ser ut så vi som är nya förstår. Men det var iallafall trevligt!

Efter lite mat så kraschade vi i säng, behövde återhämta kroppen på alla plan…

Så idag känner jag mig pigg, även i kroppen och inspirerad att ut och springa för att testa min inspirationsshopping från igår. Nya löparhörlurar, blev ett par Philips SHQ4000. Kunde inte bestämma mig och gick då på att Sats rekommenderat dessa som bäst i test och att butiksbiträdet tyckte de var väldigt bra. Väldigt väldigt lätta och smidiga och bra ljud, nu får vi se hur de känns när jag springer.

Köpte även ett pulsband(Wahoo BlueHR) till Iphonen som jag längtar till att testa. Har aldrig pulstränat förut men blev inspirerad igår efter puls-spinningen.

Så idag testar jag den på jobbet tillsammans med Beat monitor men när jag springer kommer jag självklart att köra den tillsammans med Runkeeper.

 

En reaktion på ”God dag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *