Goddag soliga dag!

Vaknade med energi idag! Det liksom minskar med saker hemma som måste göras även om listan skulle kunna göras lång så tänker jag idag istället på listan som är avbockad.
Och imorgon ”får” vi el och belysning dragen till köket, ska bli fantastiskt skönt. Inredningsmässigt så har jag just nu kommit till krokar. Igår var det eldosor, kanske inte så upphetsande men de kommer synas och måste då vara snygga. Mitt inredningsordspråk – inget fult i mitt hem! :>
Tyckte denna krok var lite cool men det var jag visst ensam om! Vill hitta något annorlunda och lite roligt att ha bredvid ugnen, ovanför diskbänken, att hänga grytlapparna på.
Någon som har något annat förslag?

 

3 reaktioner på ”Goddag soliga dag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *