Goddag tisdag!

Skönt med ännu en kortvecka, då det är mycket att stå i runt renovering och allt annat i livet så är det skönt att det är som fredag imorgon. Lite krångel med att få vår färdiggrundade panel gör nu att det imorgon istället kommer att levereras omålad panel och det blir en helg med målning. Vi som var så inställda på att slippa första skrykningen. Ja ja, tur att vi inte planerat alla helgens timmar som vi brukar vara så duktiga på så att det finns målartid.

Idag första utelunchen med jobbet, thairäkor ute solen istället för matlåda i lunchrummet ;> Behövde lite energi efter gårdagskvällens minusenergi.

För att få lite mer energi runt renoveringen så fortsätter planeringen med köket. Och då det sitter ihop med vardagsrum så måste vi se till att det blir snyggt ihop. Igår spionerade jag ju lite på bord och hittade ett snyggt matbord men inget tilltalande soffbord. Men så lite lunchsurfning så googlade jag fram detta bord. Vit laminatskiva(tåligt) och svarta ben för att matcha matbordet som jag tycker är så fint(http://lifeincerise.wordpress.com/2012/05/15/otrevlig-kvall/). 
Dock finns inte detta bord att köpa utan det är en snickare som gjort bordet på beställning. Men nu har jag iallafall mailat för att se vad det kan kosta. Önskar dock bordet utan den svarta skivan under om det går! Gillar inte skivor under bord för det kommer bara läggas massa skräp där och se skräpigt ut!
Vill gärna ha mycket vitt hemma men med lite svarta detaljer då vi kommer ha ett ljust askgolv.
Vad tycker ni?

http://www.snickis.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *