Godmorgon!

Efter att igår ha tagit 1000 beslut angående vårt kök så känns det lite lättare idag. Jag kan verkligen bli stressad över alla dessa frågor som ska ha svar. Lite som aftonbladet eller expressen men liksom hela tiden och det bara snurrar fortare och fortare i huvudet. Till slut blir huvudet överhettat och jag blir supertrött…och då inte bara trött som att sova utan trött som vill sova hela tiden i flera dagar. Att sen hemmet samtidigt är väldigt upp och ner med bygg-grejer överallt och vart man än tittar så finns det något som borde göras gör inte saken bättre. Så att bygga ett helt nytt hus kommer aldrig hända.

Men nu nog av gnäll, idag mår jag lite bättre och det är ju fantastikt att vi har möjligheten att få det kök vi önskar och jag är väldigt lycklig över det. Om ett par månader när det är klart kommer vi fått vårt kök och då kommer jag tom kanske att sakna lyckan som jag känner över att få förändra vårt hem.

Igår var vi hos PickyLiving(gör köksluckor till IKEA stommar) och gick igenom vår beställning, väldigt mycket passbitar/socklar/täcksidor/luckor som kan bli fel så det kändes skönt att sitta ner och gå igenom allt. Ikväll ska vi bara kolla över allt en sista gång innan beställningen får gå iväg!!!

Resten av kvällen ägnades åt att försöka röja lite hemma, alla kökslådor har nu lämnat vardagsrumsgolvet och sitter nu monterade i sina stommar, skönt!
Dock ser det ut som ett bombnedslag ändå då båda barnens alla saker ligger i hallen/vardagsrummet då deras rum just nu får ny parkett av snälla pappa.
Förhoppningsvist är det klart ikväll och vi kan flytta/sortera tillbaka alla saker. Ska bli trevligt att få ordentlig ordning i barnens rum.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *