Google, pepp och resa

Bara torsdag men det känns som veckan varit lång. I måndags hängde jag hos Google för att lära mig om hur man budar  på olika sökord för att hamna högst upp, hur Google shop fungerar och hur Youtube tar över rörlig media. Ny kunskap till mitt projektarbete i Axiom-ledarskapsutbildning.   

 Sen hann jag med lite shopping för Åhlens presentkort och såklart blev det en fin klänning.
  

Eftermiddagen bjöd på ett långt möte med min jobb-mentor. Massor av pepp, goda råd och planering. Mycket spännande händer på båda våra jobb och vi hade massor att diskutera.

Veckan har även bjudit på ett hårfrisörbesök och mycket tid med mina små. Så fin i håret och laddad med barnkramar drar vi nu till Skavsta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *