Halkskydd istället för vinterlöpardojjer!

I lördags blev det vinterpremiär för löpning utomhus. Har inte alls känt mig lockad och har ställt in mig på löpbandlöpning i några månader men så fick jag sällskap och det var nästan barmark. Men bara nästan, testade dessa halkskydd från en av mina löpargrannar och gillade dem.
yaktrax pro yaktrax proDessa Yaktrax Pro fungerade riktigt bra för att ge fäste i nedförsbackarnas all rullgrus och på snöis, dock lite mindre grepp på ren is. Det viktigaste för mig var att kunna känna mig lugn och avslappnad och det kunde jag. Skulle vilja testa dessa halkskydd med dubbar från Icebug innan jag köper några dock. Antar att de nyper bättre på riktigt hala vägar men undrar hur de känns på asfalt med allt grus.
icebug
Någon som testat båda sorterna?

2 reaktioner på ”Halkskydd istället för vinterlöpardojjer!”

  1. Måste säga att jag är sååå nöjd med mina löparskor från icebug.
    Riktigt bra att sprinag i, nyper fast i isen, men även bra på grusiga asfaltvägar,
    Så nöjd!

  2. Tror också skorna är bättre men med tanke på att jag sprungit en gång i vinter så kan jag inte motivera, inte ens för mig själv, att köpa ett par sådana :>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *