Halv 8 hos mig med supertrevliga resebloggare

Igår var jag på ett mycket trevligt Bloggmingel. Vi är runt 100 Bloggare, stora som små som umgås Facebookgruppen Svenska Resebloggare. För någon vecka sedan föreslog Daniel från Dryden att vi skulle träffas IRL. Han föreslog lite löpträning i Hammarbybacken men snabbt blev det något annat. Folk var sugna på att äta och umgås tillsammans.

Tre timmar senare hade  20 personer anmält sitt intresse. Christian från MatochResbloggen var snäll att öppna sitt hem i centrala Stockholm för oss och även fixa att Panic Supper sponsrade oss med fantastik god vietnamesisk mat. Vilket driv det finns i denna grupp!

Halv 8 hos mig

Men det kändes ändå som lite Halv 8 hos mig när jag klev in genom dörren på Östermalmsgatan igår. Med en gåbortpresent i min famn och till besök hos en människa jag aldrig träffat. Men så glad att jag hängde på. Vilken trevlig kväll!

Vi pratade såklart resor, men även bildhantering, social media, filmer, läsare och så mycket mer. Fick höra om husbilsemester genom Europa, drömmar om Bali, spännande resa till Namibia och pressresa till Malta.

Favoritbubbel
Christian bjöd på sitt favoritbubbel
img_0179
Mingel i köket förstås
img_0149
Christian hälsar oss välkomna

Ni kan vid bordet skymta Annika från Resfredag, Sofia från Fantasiresor, Lena från Ladies Abroad , Lina från Liniz Travel & Lifestyle och Jeanette från Jeanette Seflin. Resterande hoppas jag att jag fått med nedan!

img_0174
Långbord
img_0168
Fantastik god mat från PanicSupper
Alla trevliga resebloggare

img_0180
Ämma från Fab F’ämme och Anna från  Turisterna

img_0181Ämma igen och Lisa från Livet från den ljusa sidan

img_0152

Katarina från Äntligen Vilse, linslusen Ämma och Lola från Geotraveler’s Niche

img_0153

Kvällens värd Christian

img_0156

Towe från Come fly with me och Cathinka från På vift

img_0158

Katarina och jag

img_0159

Lena från Ladies Abroad och Peter från Freedomtravel

Supertrevlig kväll, tack alla och hoppas vi möts snart igen! Och ha nu riktigt trevliga resor till vi ses igen.

13 reaktioner på ”Halv 8 hos mig med supertrevliga resebloggare”

  1. Kul att se alla bilderna! Det verkar som att ni haft en toppen kväll 🙂 Men sista bilden, är det inte Lena från Ladies Abroad som står tillsammans med Peter?

      1. HV:"De qualquer forma, como as eleições foram sempre viciadas, não vejo qual o interesse em votar na União Nacional… Terá o mesmo interesse que não poder votar por se ser analfabeto ou mulher, o caso da primeira república.É como proclamar: "Viva a ditadura do proletariado" e assinar "Joaquim Proletariado"..

    1. Och nu har jag jobbat om den, titta gärna in och tyck till. Fick så mycket inspiration när vi träffades alla så jag ville lägga ner lite mer kärlek i den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *