Hej igen

Ja det var ju ett tag sedan tyvärr. Orsaken stavas jobb. Yepp när man jobbar med IT-drift blir det ibland väldigt snabba oplaneringar och så blir planen istället väldigt många timmar vid skärmen. Pulsen är hög, problemlösningen, koordineringen och förmågan att multitaska tränas till sin fullo. En kick på ett sätt, oerhört jobbigt på ett annat.

Kroppen sätts i ett stress-läge där sömn och mat inte behövs. Ett par dygn senare så känns det som man flyttat in i en annan kropp där allt är i obalans. Förmodligen för att stressen har legat lite på gränsen redan innan. Svårt att sova, svårt att äta och alla intryck blir för många. 

Idag var tanken att dra i handbromsen men så dök det upp ett möte inför nästa veckas ledarskapsutbildning och nu är jag på väg in till kontoret igen…

Mitt karriärsmål att bli IT-Chef om ett antal år känns ibland lika lockande som tanken på gröt 😉 Men fråga mig igen om några dagar och mina tankar är säkerligen på andra spår.

Igår passade det galet bra att någon annan bestämde exakt vad jag skulle göra på Sats. Jag körde en PT-timme!

Vi körde ett cirkelpass för benen.

Knäböj med KB, knäböj med kast av boll mot väggen, utfallsgång fram och baklänges med KB i händerna och så step-up med viktplatta. Flås och trötta ben och exakt vad jag behövde!

PTn tyckte jag såg lite väl glad ut men det ändrades efter några varv…  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *