Hem ljuva hem

Gårdagskvällen slutade helt magiskt med bastu en meter från sjön och sen ett dopp i det kalla vattnet. Ja jag är ju den största badkrukan ;). Håret tvättades med vattnet som värmts på bastuaggregatet och jag kände mig renare än renast. En kväll som jag liksom drog ut på trots uppgång vid fem för att ta färjan så slocknade jag inte förrän två. M och jag hade så mycket att prata om medan killarna tog över bastun.

Att våra små vaknade vid åtta kändes som flera timmar för tidigt. Efter frukost rullade vi hem och oj så jag har längtat. Nu väntar några intensiva dagar innan vi flyger iväg på fredag. Kalas för stortjejen, uppackning, tvätt, strykning, tomtfix, presenthandling och bakning. Men jag älskar att fixa och förbereda både inför kalas och resa så jag är liksom i mitt esse.

En hel del goda tomater väntade på oss och lilltjejen tyckte de var så goda så hon ville vara beredd när nästa tomat är klar.

20140708-225025-82225054.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *