Hemma i sängen

Efter 1800 stötvågor av maximalt 2500 avbröt de behandlingen. De tyckte att jag var för påverkad av all smärtlindring och lugnande. Mitt blodtryck var för lågt och jag mådde väldigt illa. Men stenen är krossad och jag hoppas nu bara att bitarna blev så små att de kommer ut. Röntgen om tre månader när njuren är återhämtad och stenarna borde lämnat kroppen. Hoppas slippa ny behandling.

Men det är sen, nu ska jag piggna på mig under ett par dagar(stötvågorna tränger igen hela magen så den känns lite ”trasig” just nu) och sen ge mig ut på en lång men väldigt långsam löprunda. Detta för att fira att jag äntligen får springa igen.

Tjejerna ritade en teckning som de fotograferade och skickade. Älskade små.

img_0049

Fina blommor från fina vänner.

img_0052

En reaktion på ”Hemma i sängen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *